Още един от готините имейли, които получавам последно време:

Здравейте!

Организирам на 29.06.2013 г. сватбата на дъщеря си (която живее извън България).
Основният ми „помощник“ в началния етап на търсенията е Гугъл и точно си харесах DJ (Вас!), но се оказахте зает за „нашата“ дата.
Първо, иска ми се да ви похваля за страницата и по-точно за КОНКРЕТНИТЕ насоки в нея. И второ, бих се възползвала от помощта, която предлагате при избора на ваш „заместник“.
Най-общите ми изисквания:
1) Коректност т.е. трябва да сме сигурни, че уговореният човек (а не заместник!) ще бъде в точното време на точното място) и че няма да има искания на пари от гостите за изпълнение на музикални желания
2) Добра озвучителна техника, съобразена с размерите на залата (става дума за малка сватба) и РЕЗЕРВНА такава
3) Човек, който може да ВОДИ сватбените ритуали, БЕЗ да се натрапва. Официално облекло (не супер, но все пак без дънки и тениски)
4) Богат набор от музика, съобразена с вкусовете на младоженците. Те са 30/35 годишни, гостите- техни връстници и роднини на 55-60 г. Чалга- не! Хора- да (булката, а и част от гостите са доста добре запознати. Но за да не мъчим останалите- богат набор от прави хора, копаница, ширто, дунавско, дайчово….И ако може DJ да подскаже какво хоро пуска, би било супер. Между другото- гледах в Youtube една кумска ръченица, която въобще не беше ръченица! Голяма мъка!). Латино, евъргрийни.
5) Достатъчно опитен човек, за да прецени кога трябва да смени стила и кога- не, за да може дансингът да е пълен. Т.е. да прецени какво се харесва на конкретната компания. Естествено, личният предварителен контакт с младите е задължителен (въпреки, че и Скайп включвам в тази категория).
Благодаря ви предварително за отделеното време (и ако ангажиментът за „нашата“ дата отпадне, пишете).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *