Често задавани въпроси относно сватбените тържества?

КАКВИ СА ПРЕДПОЧИТАНИТЕ ОТ ВАС СТИЛОВЕ МУЗИКА?

Pop, Rock, Dance, R&B, Latino и българска музика. Поп-фолк музиката (чалгата) не присъства в моята плейлиста и не поемам ангажимети с този жанр музика, като изключение пускам при желание от вас няколко сръбски или гръцки песени.

ПРЕДОСТАВЯТЕ ЛИ БЕЗЖИЧЕН МИКРОФОН?

Да. Ползвам един жичен и един безжичен микрофон, при необходимост мога да осигуря още един безжичен микрофон без промяна в цената.

КОЛКО ВРЕМЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО МОЖЕ ДА ВИ НАЕМЕМ?

Много е относително, обикновено между 8-10 месеца преди активния сезон на сватбени тържества, който е от месец май до края на месец октомври. Колкото по-рано толкова по-добре за вас. В момента, в който спрете избора си на мен, следва да ми изпратите потвърдителен имейл, след което ще Ви отбележа в графика ми и тогава ангажиментът е поет от моя страна. Ангажирането ми става само след среща с Вас и заплащане на капаро в рамките до 10 дни след срещата ни.

ИЗПОЛЗВАТЕ ЛИ ПРОФЕСИОНАЛНО ОБОРУДВАНЕ?

Да. Оборудването, което използвам, е специално предназначено за мобилна употреба и е от най-висок клас.

РАЗПОЛАГАТЕ ЛИ С РЕЗЕРВНА АПАРАТУРА?

Да. В случай на непредвидена ситуация или повреда в апаратурата мога да реагирам в кратък период от време.

КАКЪВ МУЗИКАЛЕН ФОРМАТ ПОЛЗВАТЕ?

Работя както със CD-та, така и с компютърна система, позволяваща четенето на всички музикални формати.

ЩЕ ИМА ЛИ С ВАС ПОМОЩНИК?

Обикновено работя сам, но в някои случаи, когато се налага ползването на осветление или допълнителна апаратура за озвучаване, имам един помощник.

КАК ЩЕ БЪДЕТЕ ОБЛЕЧЕН НА ТЪРЖЕСТВОТО?

Официално. Панталон, риза, вратовръзка и сако. Ако имате някаква тематика на тържеството или преобладаващ цвят може да споделите с мен, за да съм в тон.

ПРИЕМАТЕ ЛИ МУЗИКАЛНИ ЖЕЛАНИЯ ОТ ГОСТИТЕ?

Абсолютно! Защо не? Освен ако желаните песни не са по Ваш вкус и аз съм уведомен предварително за това. На тържеството ще има гости от различни възрасти и с различни музикални предпочитания.

ПОЕМАТЕ ЛИ ПО ДВЕ СВАТБИ НА ДЕН?

Не. Поемам само един ангажимент на ден и мога да остана след стандартните 5 часа колкото пожелаете. Но не повече от 12 часа 🙂

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ФОТО И ВИДЕО УСЛУГИ?

Не. Но мога да Ви дам препоръки за колеги, с които работя и може да се доверите на тях.

МОЖЕ ЛИ ВАШАТА АПАРАТУРА ДА СЕ ПОЛЗВА ОТ ДРУГ ИЗПЪЛНИТЕЛ ИЛИ ГРУПА?

Да. Но само при предварителна заявка, тъй като има други изисквания към апаратурата за музика на живо.

КОЛКО СРЕЩИ СА НЕОБХОДИМИ?

Няма ограничения в броя на срещите. В повечето случаи са необходими една среща за наемането ми и още една, която е 1-2 седмици преди събитието, за финални уточнения. Всички детайли около тържеството може да се уточняват по електронната поща или телефона.

КАКЪВ Е ВАШИЯТ СТИЛ НА РАБОТА?

Не разполагам с предварителна плейлиста – всичко зависи от момента и от настроението на хората. Моята философия е: Повече музика и по-малко излишни приказки. Защото хората не искат моето мнение и неуместни шеги, те искат да танцуват и да се забавляват.

Ваш: DJ Стоян Петров