Milvana Moments

Бутик за сватбени, абитуриентски и коктейлни рокли

Испанските лидери в модата за булки са вече в България! В София отваря врати бутик за булчински, шаферски и официални рокли – MILVANA  Your special moments guide, където ще откриете разнообразие от модели на световно ниво.
Марките от групата на Rosa Clara имат над 25-годишна история, те са всепризнати заради ексклузивното си качество, безкомпромисната детайлна изработка, използват се платове и дантели от цял свят, а моделите са обожавани от булките заради 100%-овия комфорт при носене, който се постига с леки и ефирни материи и кройка, която позволява роклята да се превърне във втора кожа.
Бутикът предлага богат избор от наличности и размери, сроковете за поръчка варират от седмица до около 3 месеца, всеки тоалет може да бъде изработен в размер от 34 до 60. На разположение на булките е необятен каталог с над 1000 модела, по време на пробите ще получите консултация от моден дизайнер относно избора и цялостната визия. Комплимент при всяка покупка е пакет с отстъпки при доверени партньори, които ще помогнат за перфектната реализация не събитието.
Насладете се на ненадминат дизайн и европейско качество!
 
Посетете магазина в гр. София:
Адрес: Цариградски комплекс блок 281А, до вход Б, 1582
Тел. 0882 00 33 88
Facebook & Instagram: @MilvanaMoments